Praktische informatie

Onderstaand in het programma van de 2022 editie, dit kan mogelijk iets wijzigen.

Om je goed voor te bereiden hebben we een aantal praktische tips en informatie over de dag zelf op een rijtje gezet. Nog niet aangemeld? Doe dat dan hier.   

Waar kan je je aanmelden en je startnummer ophalen?  
Bij het Jungle Restaurant in Ouwehands Dierenpark, Grebbeweg 111, 3911 AH Rhenen.  

Toegang tot Ouwehands Dierenpark  
De Beregoeie Run start midden in Ouwehands Dierenpark, jouw inschrijving geeft je vanaf 12.00 uur toegang tot het park. Hierdoor heb je nog ruim de tijd om op bezoek te gaan bij onder andere de panda’s, de Gorilla Adventure en de giraffen. Naast jouw inschrijving kan je maximaal 4 entreekaarten kopen voor een speciale prijs van €20,-. Zo kunnen jouw supporters je op 10 september naar de finish brullen en beleven jullie samen een onvergetelijke dag. Je toegangsticket en de link om kaarten met korting te kopen ontvang je in de weken voorafgaand aan het evenement van ons per mail.  

Programma 
Het belooft een beregezellig programma te worden waar voor jong en oud van alles te beleven is, ook als je niet mee rent.  

12.00 uur  

Park open voor Beregoeie Runners en supporters 

13.00 uur  

Aanmeldbalie open  

15.00 uur   

Start Beregoeie Kidsrun  

15:15 uur 

15:35 uur 

16:00 uur  

Start Beregoeie Run 15 km* 

Start Beregoeie Run 10 km* 

Start Beregoeie Run 5 km* 

Vanaf 16.30 uur  

17.30 uur 

18.30 uur  

 

*de starttijden zijn onder voorbehoud.  

 

Feestelijke finish  

Bekendmaking voorlopige opbrengst  

Einde evenement  

 

 

 

Inschrijfgeld  
Deelname aan het evenement kost 28,50 euro voor de 5, 10 en 15 kilometer. De Kidsrun kost 10 euro. Tijdens het aanmeldproces kun je de afstand kiezen die je wilt rennen.  

De inschrijfkosten zijn exclusief €8,- parkeerkosten. 

Verschillende afstanden  
Er zijn drie verschillende afstanden, 5, 10 of 15 kilometer. De run start in de dierentuin, komt langs het bekende Berenbos en gaat verder door de mooie groene omgeving van Rhenen. Daarnaast is er ook een Beregoeie Kidsrun van één kilometer voor kinderen tot 12 jaar. Deze wordt begeleid door onze vrijwilligers, maar uiteraard mag je als ouder ook meerennen! 

Veiligheid  
Wij werken samen met verschillende ervaren partijen zoals EHBO en verkeersregelaars om de veiligheid van elke deelnemer en bezoeker te waarborgen. 

Parkeren 
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar naast Ouwehands Dierenpark. Het parkeertarief bedraagt € 8,- per auto voor de hele dag. 

 

 

 

 

Heb je vragen over de Beregoeierun?  
Waar kan ik de toolkit downloaden?  
Sponsortoolkit hier