Beregoeie Kidsrun

Nog te gaan

Ook de jongsten gaan een avontuurlijke dag beleven. Voor hen is een spannende route uitgestippeld die grotendeels door Ouwehands Dierenpark loopt. Tijdens de Beregoeie Kidsrun komen zij langs verschillende bereleuke opdrachten. Er worden liedjes gezongen – een bekend trucje om echte beren in het bos op afstand te houden – en muurtjes gebouwd om de oogst te beschermen tegen nieuwsgierige indringers. De rest van de opdrachten gaan we nog niet gaan verklappen! Alle stoere deelnemers verdienen uiteindelijk het diploma van ‘Berenbeschermer’.

De route is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ouders, opa’s en oma’s of broers en zussen kunnen uiteraard meekijken langs de route. Onderweg worden veel vrijwilligers en verkeersregelaars ingezet die de kinderen veilig begeleiden.

 

 

Bekijk alle
24-05-2023 | 18:53 Aan: Ik doe mee met de Beregoeie Run! Lieve Rifano Zoals beloofd zouden mama en papa,nog een extra donatie doen. Omdat we jouw doel, steunen van de beren erg belangrijk vinden. Je heb nu een prachtig bedrag,al bij elkaar en denk dat de beren trots op je zullen zijn. Ga zo door met je liefde voor,je geliefde beren.
03-05-2023 | 12:54 Aan: Ik doe mee met de Beregoeie Run!
03-05-2023 | 12:50 Aan: Ik doe mee met de Beregoeie Run!
20-04-2023 | 11:44 Aan: Ik doe mee met de Beregoeie Run! Wij mama en Christa,zijn gewoon super trots op je.
17-04-2023 | 14:21 Aan: Ik doe mee met de Beregoeie Run! Lieve Rifano,papa en mama zijn super trots op jouw. En daarom alvast een kleine bijdrage, namens ons. En volgende maand,doen we nog een keer wat doneren. Ga zo door je bent, een echte berenbos supporter.