Tips voor sponsorwerving

Tips voor sponsorwerving

Wij staan voor je klaar! Wij helpen je graag om het streefbedrag van 150 euro voor je deelname aan Beregoeie Run te halen. De beste tip die we jou kunnen geven is: durf te vragen! Laat jouw vrienden, familie en bekenden via je sociale mediakanalen weten dat je meedoet en vraag om hun bijdrage. Op deze pagina vind je een aantal voorbeeldtekstjes. Deze kun je uiteraard aanpassen. Als je een persoonlijke draai geeft aan je oproep, komt je boodschap extra sterk over. Vertel bijvoorbeeld in een kort filmpje waarom je meedoet of deel een foto van jouw team!

Ben je op zoek naar meer tips en tricks? Download dan onze toolkit! 

Toolkit

Facebookbericht
Op zondag 10 september doe ik  [evt. samen met teamnaam] mee aan de Beregoeie Run om geld op te halen voor stichting Bears in Mind. Zo kunnen er meer beren uit gevangenschap worden gered, die na een leven vol trauma eindelijk rust en ruimte krijgen in opvangcentrum Het Berenbos én wordt het leefgebied van wilde beren beter beschermd. Wil jij mij steunen met een donatie? Alle bee(r)tjes helpen! 🐻 [link van je sponsorpagina]

Instagrambericht
Op zondag 180 september doe ik [evt. samen met teamnaam] mee aan de Beregoeie Run om geld op te halen voor stichting Bears in Mind. Zo kunnen er meer beren uit gevangenschap worden gered, die na een leven vol trauma eindelijk rust en ruimte krijgen in opvangcentrum Het Berenbos én wordt het leefgebied van wilde beren beter beschermd. Wil jij mij steunen met een donatie? Alle bee(r)tjes helpen! 🐻 Klik op de link in mijn bio.

→ Let op: op Instagram kun je geen link toevoegen in een bericht, je moet deze in de biografie van je profiel plakken. Open hiervoor je eigen profiel en klik op ‘profiel bewerken’. Achter  ‘Bio’ kun je de link naar jouw sponsorpagina plakken.

WhatsAppbericht
Hoi [naam]! Op zondag 10 september doe ik [evt. samen met teamnaam] mee aan de Beregoeie Run om geld op te halen voor stichting Bears in Mind. Zo kunnen er meer beren uit gevangenschap worden gered, die na een leven vol trauma eindelijk rust en ruimte krijgen in opvangcentrum Het Berenbos én wordt het leefgebied van wilde beren beter beschermd. Wil je me steunen met een donatie? Alle bee(r)tjes helpen! 🐻  [link van je sponsorpagina]