Routes

De Beregoeie Run

5, 10 of 15 kilometer: welke route ga jij rennen? Tijdens de tweede editie van de leukste Wildlife Run van Nederland kun je uit drie verschillende afstanden kiezen. 

Je duikt óók de bosrijke omgeving van Rhenen in en beklim je de Grebbeberg: een flinke heuvel van 52 meter met spectaculair uitzicht op de Nederrijn en de Betuwe.

Onderweg valt veel te beleven. Je komt interesante weetjes  over stichting Bears in Mind en hoe zij al jarenlang beren wereldwijd een beter leven geven, daarnaast wordt je op ludieke manieren aangemoedigd! 

Tijdens de Wildlife Run worden verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden. De route wordt niet afgezet maar met borden aangegeven. Bij verschillende rustposten kun je even bijkomen, wat water pakken of blaren laten plakken.

Benieuwd naar de routes? Deze vind je onderaan deze pagina!

 

De Beregoeie Kidsrun

Ook de jongsten gaan een avontuurlijke dag beleven. Voor hen is een spannende route uitgestippeld die grotendeels door Ouwehands Dierenpark loopt. Tijdens de Beregoeie Kidsrun komen zij langs verschillende bereleuke opdrachten. Zo worden er liedjes gezongen – een bekend trucje om echte beren in het bos op afstand te houden – en muurtjes gebouwd om de oogst te beschermen tegen nieuwsgierige indringers. De rest van de opdrachten gaan we nog niet verklappen! Alle stoere deelnemers verdienen uiteindelijk het diploma van ‘Berenbeschermer’.

De route is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ouders, opa’s en oma’s of broers en zussen kunnen uiteraard meekijken langs de route. Onderweg worden genoeg vrijwilligers en verkeersregelaars ingezet die de kinderen begeleiden.


Route 5KM                                                                                                                       

Route 10KM   

 

Route 15 KM